support

prevention

management

+38 (0462) 613-140

VDA 6.3 Аудитор процесу

З 1 листопада розпочинається прийом заявок на останній у цьому році, відткритий VDA QMC ліцензований тренінг ID 321 “VDA 6.3 – Кваліфікація для аудитора процесу – тижневий тренінг (разом з екзаменом)”.

Тренінг відбудеться у готелі Рамада-Львів з 09 по 13 грудня 2019 року.

В рамках тренінгу є можливість отримати кваліфікацію аудитора процесу на чотириденному тренінгу ID 315 VDA 6.3 – Кваліфікація для аудитора процесу. Також, особи, які раніше отримали кваліфікацію аудитора процесу та відповідають кваліфікаційним вимогам, будуть мати можливість здати усний та письмовий іспит, отримати сертифікат та картку аудитора процесу з реєстрацією в базі даних аудиторів процесу VDA QMC.

Слухачі будуть зараховуватися на останній у цьому році тренінг за “старими” кваліфікаційними вимогами. З 1 січня наступного року VDA QMC буде вимагати від кандидатів у аудитори окрім щонайменше триденного попереднього аудиторського навчання, ще обов’язкового підтвердження навчання за основними інструментами якості у автомобільній промисловості.

Усі слухачі курсу отримують офіційне видання стандарту VDA 6.3 Аудит процесу українською мовою.

Для отримання форми заявки на будь-які навчальні курси (тренінги) та з будь-яких додаткових питань, звертайтеся, будь-ласка, за телефоном +380462613140, або надсилайте запит електронною поштою на адресу office@teamsuprema.com.

Контактна особа – Ігор Бердовський.