support

prevention

management

+38 (0462) 613-140

Стандарт VDA 6.3 українською мовою – нарешті у продажу

Ми сподіваємося, що початок продажу стандарту VDA 6.3 “Аудит процесу”, виданого українською мовою буде гарною новиною для фахівців підприємств автомобільної промисловості.

Видання цього перекладу, підготовленого зусиллями наших фахівців, було здійснено видавництвом TeamPrevent з дозволу Центру якості Федерації автомобільної промисловості Німеччини – VDA QMC.

Цей документ є  одним із самих популярних стандартів для автомобільної промисловості та використовується у всьому світі. Видання стандарту українською мовою свідчить про визнання того факту, що в Україні має місце розвиток підприємств, що здійснюють постачання частин для відомих світових автомобільних брендів. Федерація автомобільної промисловості Німеччини (VDA) рекомендує своїм членам застосовувати цей стандарт для впровадження і підтримання своїх систем менеджменту якості.

Аудит процесу згідно зі стандартом VDA 6.3 є важливим і загальновизнаним методом аналізу процесів. Аудит процесу відзначається високою результативністю внаслідок оцінки реальних показників процесів у виробничому підрозділі, вивчення інтерфейсів та допоміжних функцій у рамках проектів і послідовних стадій.

Стандарт обсягом 200 сторінок містить поточний каталог питань і критерії оцінки, а також вимоги щодо кваліфікації аудиторів процесу, підготовки і реалізації аудитів процесу.

Стандарт VDA 6.3 україньскою мовою вперше було представлено на конференції “Вечорниці якості у місті Лева”, присвяченій питанням якості в автомобільній галузі,  наприкинці січня цього року у присутності керівників та фахівців багатьох українських підприємств, представників VDA QMC і нашого партнера – компанії TeamPrevent Poland.

Вартість одного примірника стандарту VDA 6.3 “Аудит процесу” – 1440 грн. без урахування ПДВ.

Замовити стандарт та VDA QMC ліцензовані навчальні курси Ви можете через наш сайт, надіславши запит електронною поштою на адресу office@teamsuprema.com, або звернувшись за телефоном +380462613140.

Контактна особа – Ігор Бердовський.