support

prevention

management

+38 (0462) 613-140

До уваги кандидатів у аудитори процесу!

Перегляд вимог випуску VDA 6.3 Аудит процесу, який було проведено VDA QMC, призвів до оновлення навчальних курсів та змін вимог щодо отримання кваліфікації аудитора процесу.

З цієї причини ми надаємо графічну інформацію, яка допоможе визначитися з вимогами щодо отримання або підтвердження кваліфікації аудитора процесу.

Важлива інформація для початківців (перші кроки до отримання кваліфікації сертифікованого аудитора процесу). VDA QMC було визначено наступні вимоги до отримання кваліфікації внутрішнього аудитора процесу.

Для тих, хто бажає отримати сертифікат аудитора процесу та має докази виконання вимог до отримання кваліфікації, буде діяти наступний порядок.

Змінюються також вимоги до подовження кваліфікації сертифікованого аудитора процесу.

Наступні вимоги встановлено для отримання кваліфікації аудиторів процесів постачальників.

За посиланням ви можете перейти до онлайн-опитування щодо Основних інструментів автомобільної промисловості (Automotive Core Tools) VDA QMC.

Проходження цього онлайн-опитування потрібно, якщо Ви:

  • Хотіли б подовжити термін дії вашого чинного сертифікату VDA 6.3 (2016);
  • Хотіли б вперше скласти іспит з кваліфікації аудитора з VDA 6.3 або
  • Хотіли б вперше скласти іспит з кваліфікації аудитора першої / другої сторони з IATF 16949.

Онлайн-опитування складається з 30 запитань, Не менше ніж на 70% (21 запитання) повинні бути надані правильні відповіді. Кожне запитання містить чотири можливі відповіді, тільки одна з яких є правильною. У Вас є всього 60 хвилин, щоб відповісти на 30 запитань.

Зверніть увагу: доступна тільки одна спроба, і ви не можете повторити онлайн-опитування.

Після того як ви відправили свої відповіді, ви відразу отримаєте свій результат (пройдено / не пройдено).

Після успішного виконання у вас є можливість завантажити PDF-файл як доказ.

При цьому ви зможете подати заявку на будь-який із зазначених навчальних курсів і подати всі документи до ТІМ СУПРЕМА-УКРАЇНА.

Для отримання форми заявки та з будь-яких додаткових питань, звертайтеся, будь-ласка, за телефоном +380504650497, або надсилайте запит електронною поштою на адресу office@teamsuprema.com.

Контактна особа – Ігор Бердовський.