support

prevention

management

+38 (0462) 613-140

Тренінг для аудиторів IATF 16949

Розпочинається набір слухачів на найближчий VDA QMC ліцензований курс для аудиторів IATF 16949 першої та другої сторони українською мовою, який запланований на 14 – 17 березня 2022 року в гостинному Львові, в готелі “Рамада Львів“.

Після успішного завершення навчання та здачі письмового та усного екзаменів, слухачі отримують сертифікати аудиторів, зареєстровані в базі даних аудиторів Німецької Федерації Автомобільних Виробників.

Також є можливість пройти триденний навчальний курс ID 211 та після тестування отримати кваліфікацію аудитора IATF першої та другої сторони та сертифікат VDA QMC про кваліфікацію аудитора.

Нагадуємо, що для отримання кваліфікації аудитора необхідно підтвердити знання інструментів якості в автомобільній промисловості. Це підтвердження можна здобути відвідавши тренінг ID 417 Інструменти якості у автомобільній промисловості для аудиторів процесу та системи, який відбудеться 14-15 лютого 2022 року.

Для осіб, які вже мають дійсний сертифікат VDA QMC про кваліфікацію аудитора та підтвердження знань інструментів якості в автомобільній промисловості, є можливість подати заявку лише на екзамен.

Для отримання форми заявки та з будь-яких додаткових питань, звертайтеся, будь-ласка, за телефоном +380462613140, або надсилайте запит електронною поштою на адресу office@teamsuprema.com.

Контактна особа – Ігор Бердовський.