support

prevention

management

+38 (0462) 613-140

ISO продовжує підтримувати боротьбу з корупцією

Високий рівень управління у будь-якій організації передбачає демонстрацію підзвітності та виховання культури обміну інформацією. Для допомоги у формуванні такої культури щойно був опублікований новий стандарт ISO 37002 Системи менеджменту повідомленнями про корупцію та незаконну діяльність – Настанови.

Дотримуючись трьох принципів довіри, неупередженості та захисту, стандарт охоплює виявлення та повідомлення про такі проблеми, а також їх оцінку та вирішення. Його використання дозволить не тільки мінімізувати або запобігти потенційних втрат, але й допоможе забезпечити дотримання організаційної політики, юридичних та соціальних зобов’язань.

У цьому документі наводяться керівні принципи щодо створення, впровадження та підтримання ефективної системи управління інформацією у чотирьох кроках:

  • отримання повідомлень про корупцію та протиправні дії;
  • оцінка повідомлень про провопорушення;
  • розгляд повідомлень про правопорушення;
  • заврешення справ про повідомлення.

Цей документ призначений для підтримки системи антикорупційного менеджменту у відповідності до вимог стандарту ISO 37001 та може використовуватися організаціями будь-якого розміру, а також організаціями з міжнародними операціями.

Для отримання форми заявки на навчання та з будь-яких додаткових питань, звертайтеся, будь-ласка, за телефоном +380462613140, або надсилайте запит електронною поштою на адресу office@teamsuprema.com.

Контактна особа – Ігор Бердовський.