support

prevention

management

+38 (0462) 613-140

Новини від IATF

23 лютого 2021 було опубліковано більш визначену концепцію IATF щодо збільшення мінімальної кількості днів аудиту, виходячи з ризику клієнта.

Ця концепція надає роз’яснення, як збільшити час аудиту для сертифікованих організацій, які є постачальниками першого рівня для ОЕМ.

Цим постачальникам буде додано певний час для проведення аудиту, якщо вони не дотримуються встановлених ОЕМ показників якості та продуктивності.

Визнані IATF сертифікаційні органи будуть використовувати додатковий час аудиту, щоб зосередитися на процесі коригувальних дій та попередження повторення, у тому числі, й для пов’язаних процесів та продуктів.

Було затверджено додаткові санкціоновані інтерпретації (SIs 26–28) до 5-го видання Правил досягнення та дотримання відповідності, які визначають метод реалізації цієї концепції.

Для отримання форми заявки на навчання та з будь-яких додаткових питань (консультування, аудити), звертайтеся, будь-ласка, за телефоном +380462613140, надавайте запит через сайт, або надсилайте електронною поштою на адресу office@teamsuprema.com.

Контактна особа – Ігор Бердовський.