support

prevention

management

+38 (0462) 613-140

До уваги користувачів IFS Food 7

У січні 2021 року було здійснено публікацію Настанови для IFS Food 7 оцінювання.

Метою цього документу є наведення прикладів для підтримки компаній при підготовці до проведення оцінювання (аудиту), а також для використання аудиторами під час проведення оцінювання (аудиту) у відповідності до вимог IFS Food 7.

Типові запитання, які перелічені в Настанові, тісно пов’язані з перевірками продуктів. Але слід мати на увазі, що наведенні запитання є лише прикладами і аудитори зазвичай адаптують свою оцінку до конкретної ситуації компанії у кожному конкретному випадку.

Звісно, оцінка не завершується автоматично, якщо аудитор задає кожне запитання із наведених у Настанові. Перехресні посилання на відповідне законодавство також є тільки орієнтовними і слід враховувати, що національному рівні існують додаткові та конкретні нормативні акти.

Для отримання форми заявки на навчання та з будь-яких додаткових питань (консультування, аудити), звертайтеся, будь-ласка, за телефоном +380462613140, надавайте запит через сайт, або надсилайте електронною поштою на адресу office@teamsuprema.com.

Контактна особа – Ігор Бердовський.