support

prevention

management

+38 (0462) 613-140

ISO 31000 – нова версія стандарту і новий навчальний курс

Ми живемо у світі, що постійно змінюється, де кожен день ми змушені мати справу із невизначеністю. І те як організація справляється із цими невизначеностями, може бути ключовим фактором її успіху.

Організації, пов’язані із ризиками можуть виникнути наслідки, пов’язані з економічними показниками, професійною репутацією, екологією, безпекою, соціальними результатами. Тому менеджмент ризиків дозволяє організаціям добре працювати у умовах невизначеності.

Міжнародна організація із стандартизації опублікувала нову версію стандарту ISO 31000:2018 Управління ризиками – Настанови, який може бути використаний будь-якою організацією незалежно від її розмірів, виду діяльності або галузі.

Застосування цього стандарту може допомагати організаціям при підвищенні вірогідності досягнення цілей,  більш ефективному виявленню можливостей та загроз, а також більш ефективному розподілу та застосуванню ресурсів при моніторингу ризиків.

Тим не менш стандарт ISO 31000 не призначений для цілей сертифікації, а лише для використання в якості настанови для внутрішніх або зовнішніх аудиторських програм та для встановлення ефективного менеджменту та корпоративного управління.

У зв’язку із виходом нової версії стандарту, нами було оновлено навчальний курс ID 1116 “ISO 31000 Управління ризиками”.

Навчальний курс та консультації з впровадження управління ризиками Ви можете замовити  через наш сайт, надіславши запит електронною поштою на адресу office@teamsuprema.com, або звернувшись за телефоном +380462613140.