support

prevention

management

+38 (0462) 613-140

Ліцензійне навчання VDA QMC офіційно в Україні.

В останні роки спостерігається активне зростання виробництва автомобільних компонентів в Україні. В якості прикладу можна навести появу заводів таких світових брендів, як Yazaki, Jabil, Fujikura, Costal та збільшення ними обсягів виробництва. Цей сектор промисловості є пріоритетним для інвестицій, тому що має великий потенціал в нашій економіці.

Якість та безпека – дві невід’ємних характеристики німецьких автовиробників, для яких, в тому числі, виробляються автомобільні компоненти в Україні. Німецька автомобільна асоціація вимагає від постачальників автомобільних компонентів дотримання вимог своїх стандартів для підтримання високого рівня якості та безпечності німецьких автомобілів.

В нашій країні виробники автомобільних компонентів з жовтня 2016 року зможуть отримати знання о стандартах в автомобільній галузі на ліцензійних курсах VDA QMC. Навчання буде проводитись за новими версіями стандартів IATF та VDA QMC.

Звертайтесь до нашої компанії, і ми проведемо для Вас навчання менеджерів з якості в автомобільній галузі, підготовку аудиторів першої, другої та третьої сторони, аудиторів процесу та продукту.